Innoistuin tekemään tälläista kuivakakkua, kun jääkaapista ei löytynyt mitään kahvin kanssa syötävää. Helppo tehdä ja hyvää oli.

2 dl sokeria

4 1/2 dl vehnäjauhoja

1 tl ruokasoodaa

2 tl kardemummaa

2 tl kanelia

2 tl jauhettu inkivääriä

1 tl jauhettu neilikkaa

1/4 tl suolaa

1 prk kermaviiliä

2 munaa

100 g margariinia

Säilykekirsikoita

Mittaa kaikki kuivat aineet kulhoon, sekoita huolellisesti. Lisää kermaviili, munat ja sula rasva. Sekoita hyvin, älä vatkaa. Voitele kakkuvuoka huolellisesti ja jauhota korppujauhoilla. Kaada taikina vuokaan, painele kirsikat taikinan sisälle ja paista uunissa 175 asteessa 40-50 minuuttia. Kumoa kakku hieman jäätyneenä.